- ۲۱ خرداد ۱۴۰۳
به گزارش روابط عمومی هیات ورزش کارگری استان یزد: مرتضی کارگر ضمن اعلام این خبر گفت: اولین دوره مسابقات فوتسال کارگران شهرستان بهاباد با هدف ایجاد شور و نشاط و توجه به سلامت جسمی و روحی جامعه شریف کارگری شهرستان آغاز شد.
رئیس هیات ورزش کارگری شهرستان بهاباد با اشاره به حضور ۶ تیم در این رقابتها، گفت: در این دوره از رقابتها ۶ تیم کارگری شهرستان اعلام آمادگی کردند که پس از قرعه کشی تیم های کیمیاداران الف، شهرداری بهاباد و آرون پاد در گروه اول و کیمیاداران ب، معدن کوشک و معدن کاران انگوران در گروه دوم با هم رقابت می کنند.
وی ضمن تقدیر از همراهی هیات فوتبال شهرستان بهاباد در امر برگزاری این مسابقات، اظهار کرد: این مسابقات از شنبه شب کار خود را در سالن امام علی بهاباد آغاز کرد و در نخستین دیدارها تیمهای شهرداری و کیمیاداران ب موفق به شکست حریفان خود شدند.
شهرستان بهاباد دارای جمعیتی حدود ۲۷ هزار و ۸۰۰ نفر بوده که در این بین ۵ هزار نفر کارگر زندگی می کنند؛ با احتساب خانواده کارگران شریف می توان گفت نیمی از جمعیت شهرستان را جامعه کارگری تشکیل می دهند.
https://mvkyazd.ir/?p=5198






